Terug

Volg Vandaag Inside

Drama voor Michael van Gerwen: test positief en is uitgeschakeld op WK

Drama voor Michael van Gerwen: test positief en is uitgeschakeld op WK

28 dec 2021, 18:14

Het wereldkampioenschap Darts is abrupt ten einde gekomen voor Michael van Gerwen. De wereldkampioen testte dinsdag positief op het coronavirus en moet het toernooi per direct verlaten, meldt dartbond PDC.

Vanavond zou 'Mighty Mike' in de derde ronde van het WK Darts spelen tegen Engelsman Chris Dobey. Deze wordt niet meer gespeeld. Van Gerwen is de derde Nederlandse Darter die tijdens toernooi positieve testte. Eerder werd ook al bij Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort het virus geconstateerd. Naar alle waarschijnlijkheid hebben de Nederlanders gezamenlijk kerst gevierd, waardoor het virus om zich heen heeft kunnen slaan.

Dat blijkt ook uit een Instagram-story van Dirk van Duijvenbode. Die plaatste een foto op kerstavond, waarop hij te zien is met Van Gerwen en Van der Voort. Tot dusver is Van Duijvenbode negatief getest op corona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.