Terug

Volg Vandaag Inside

Drama Hatzidiakos, einde seizoen voor AZ-verdediger

Drama Hatzidiakos, einde seizoen voor AZ-verdediger

29 nov 2019, 15:45

Voor verdediger Pantelis Hatzidiakos van AZ zit het seizoen er al op. De Griekse international heeft een zware knieblessure overgehouden aan het Europese duel met Partizan Belgrado. Hatzidiakos ging kort na rust per brancard van het veld in Den Haag, waar AZ nog altijd z'n thuiswedstrijden afwerkt.

De 22-jarige Griek is de laatste weken bij afwezigheid van de geblesseerde Ron Vlaar een vaste waarde. Hatzidiakos vormt het hart van de defensie met Stijn Wuytens. Hij werd tegen Partizan Belgrado bij een achterstand van 2-0 vervangen door spits Ferdy Druijf, die in de slotfase met twee doelpunten AZ een punt bezorgde (2-2) en daarmee een vervolg in de Europa League.

"Buiten het feit dat hij een geweldige gozer is, is hij aan een fantastisch seizoen bezig", zei trainer Arne Slot in Den Haag. "Hij heeft niet voor niets zijn debuut voor Griekenland gemaakt. Ik hoop vooral voor hem, maar natuurlijk ook voor het team en voor mijzelf, dat het allemaal meevalt." De schade bleek echter groot.

In de eredivisie staat AZ op de tweede plaats, zes punten achter koploper Ajax.

VIDEO - Koopmeiners geëmotioneerd door blessure 'beste vriend': 'Doet heel veel pijn!'

Koopmeiners geëmotioneerd door blessure 'beste vriend': 'Doet heel veel pijn!'
3:11
Koopmeiners geëmotioneerd door blessure 'beste vriend': 'Doet heel veel pijn!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.