Terug

Volg Vandaag Inside

Douglas gaat meetrainen bij Go Ahead Eagles

Douglas gaat meetrainen bij Go Ahead Eagles

19 juli 2020, 18:23

Oud-FC Twente-speler Douglas sluit aan bij het tweede voorbereidingsblok van Go Ahead Eagles, zo maken de Deventenaren bekend. Hij werkte de afgelopen maanden hard aan een comeback in het betaalde voetbal en krijgt nu de kans bij Go Ahead Eagles.

Douglas stond van 2007 t/m 2013 onder contract bij FC Twente, waarna hij naar Dinamo Moskou vertrok. Hij speelde daarna nog bij Trabzonspor en Dinamo Lissabon.

De 32-jarige verdediger maakte recent al bekend te werken aan een comeback in het betaalde voetbal. Hij krijgt nu de kans om zich te bewijzen in Deventer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.