Terug

Volg Vandaag Inside

Douglas Costa sluit aan bij Juventus

Douglas Costa sluit aan bij Juventus

9 mrt 2019, 17:41

TURIJN (ANP) - Douglas Costa heeft in de aanloop naar de return tegen Atlético Madrid in de achtste finales van de Champions League de training hervat bij Juventus. De Braziliaanse aanvaller stond ruim een maand aan de kant met fysieke problemen. Costa (28) trainde zaterdag mee met de selectie van trainer Massimiliano Allegri.

Juventus boekte vrijdag voor eigen publiek in de Serie A een overtuigende zege op Udinese (4-1). Allegri kon het zich permitteren om heel wat vaste krachten aan de kant houden, onder wie Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Mario Mandzukic en Giorgio Chiellini. De 'tweede' keus kende ook weinig problemen met de ploeg van Bram Nuytinck, Hidde ter Avest en Marvin Zeegelaar.

Juventus verloor bijna drie weken geleden in Madrid met 2-0 van Atlético. Dinsdag is de return in Turijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.