Terug

Volg Vandaag Inside

Dost wint met Sporting bij Santa Clara

Dost wint met Sporting bij Santa Clara

4 nov 2018, 22:07

PONTA DELGADA (ANP) - Sporting Portugal houdt door de zege bij Santa Clara koploper FC Porto in het vizier. De ploeg van Bas Dost won op het eiland São Miguel met 2-1 en heeft nu twee punten minder dan Porto.

Dost maakte voor Sporting in de tweede helft uit een strafschop de gelijkmaker. Zé Manuel had de thuisploeg na een half uur op voorsprong gebracht. Marcos Acuña zorgde ervoor dat de ploeg uit Lissabon alsnog met drie punten terug in het vliegtuig kon.

Luc Castaignos bleef bij de club uit Lissabon de hele wedstrijd op de bank. Interim-coach Tiago Fernandes nam de honneurs waar bij de bezoekers, waar trainer José Peseiro afgelopen week moest vertrekken na het verloren bekerduel met Estoril.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.