Terug

Volg Vandaag Inside

Dost verklaart waarom hij afzag van transfer naar Feyenoord

Dost verklaart waarom hij afzag van transfer naar Feyenoord

2 nov 2021, 21:24

Bas Dost kon afgelopen zomer de overstap naar Feyenoord maken, maar besloot bij Club Brugge te blijven. De spits legt in gesprek met Het Laatste Nieuws uit waarom hij afzag van een transfer. 

‘Ik was hier net een halfjaar’, verklaart Dost. ‘Ik heb mijn hele leven op zijn kop gezet om naar hier te komen, om dan na een halfjaar te zeggen: 'Ik ga er weer vandoor…’?’ 

Dost kwam vorig jaar over van Eintracht Frankfurt, en was in zijn eerste halve seizoen voor Club Brugge goed voor 10 doelpunten. ’In mijn ogen zijn dat oké statistieken. Het kon beter, ja, maar die cijfers zijn gewoon prima. Ik was bovendien hongerig. Omdat ik het gevoel heb dat het nog veel beter kan. Dus nee, vertrekken in augustus was voor mij geen optie.’

De Nederlander moet het dit seizoen in België voornamelijk doen met invalbeurten. Afgelopen speelronde was de 32-jarige spits belangrijk voor Brugge, met twee doelpunten in het Jupiler Pro League-duel met STVV (2-1). 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.