Terug

Volg Vandaag Inside

Dost tekent voor een seizoen bij FC Utrecht: 'Bas is een winnaar'

Dost tekent voor een seizoen bij FC Utrecht: 'Bas is een winnaar'

1 juli 2022, 20:56

Bas Dost (33) stapt over naar FC Utrecht. De spits is afkomstig van Club Brugge, waar hij transfervrij vertrekt.

Dost heeft voor een seizoen getekend bij de formatie van de nieuwe trainer Henk Fraser. 'Hij voorziet de selectie met zijn stootkracht, doelgerichtheid en ervaring van een kwaliteitsimpuls', zo laat de club weten.

In Nederland speelde Dost eerder voor FC Emmen, Heracles Almelo en sc Heerenveen. Daarna volgden buitenlandse avonturen bij VfL Wolfsburg, Sporting en Eintracht Frankfurt, voordat hij bij Club Brugge terechtkwam. Met Brugge werd hij het afgelopen seizoen nog kampioen van België.

'Het is geweldig om Bas te mogen verwelkomen in Utrecht', zegt technisch directeur Jordy Zuidam op de website van de club. 'Bas is een winnaar, ontzettend gedreven, neemt enorm veel ervaring met zich mee en heeft door de jaren heen laten zien dat hij overal en altijd tot scoren komt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.