Terug

Volg Vandaag Inside

Dost op weg naar België? 'Club Brugge wil ver gaan'

Dost op weg naar België? 'Club Brugge wil ver gaan'

2 sep 2020, 10:06

Het Algemeen Dagblad meldt dat Club Brugge belangstelling heeft voor de diensten van Bas Dost. Dost speelt op dit moment nog bij Eintracht Frankfurt. In 32 duels wist hij daar 10 keer te scoren.

De Belgische landskampioen zou de spits snel binnen willen halen en naar verluidt wil Brugge ver gaan om een transfer van Dost te bekrachtigen. Vorige zomer kocht Frankfurt Dost nog voor zeven miljoen euro.

Club Brugge kampt namelijk met een zowaar spitsenprobleem. Afgelopen seizoen werd de club nog landskampioen maar het ontbrak aan scorende spitsen. David Okereke, Mbaye Diagne en Michael Krmencik wisten allemaal niet te slagen. En dus komt nu de naam van Dost naar voren. Begrijpelijk als je bedenkt dat de spits in zijn tijd bij Sporting Lissabon goed was voor 93 doelpunten in 127 wedstrijden.

Dost zou in Brugge teamgenoot kunnen worden met Ruud Vormer, aanvoerder van het elftal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.