Terug

Volg Vandaag Inside

'Dost kan droomtransfer naar top van Premier League maken'

'Dost kan droomtransfer naar top van Premier League maken'

15 sep 2020, 14:06

Bas Dost kan naar de Premier League. Volgens het AD heeft Tottenham-trainer José Mourinho in de zoektocht naar een tweede spits zijn oog laten vallen op de 31-jarige spits van Eintracht Frankfurt.

Tottenham, dat Dost al langer in het vizier heeft, zou sinds afgelopen weekeinde concreet in de markt zijn voor de voormalig Oranje-international. José Mourinho zou Dost, die nog twee jaar vastligt in Duitsland, willen gebruiken als tweede spits achter de onbetwiste nummer één Harry Kane.

Mourinho heeft meerde malen aangegeven graag een extra aanvaller toe te willen voegen aan zijn selectie. Nu Tottenham Hotspur de eerste wedstrijd van het seizoen op eigen veld met 0-1 verloor van Everton, komt de manager in actie. Mourinho verweet zijn spelers ‘lui’ te zijn na de verloren seizoensopener.

Wat Tottenham neer moet leggen voor de komst van Dost is onduidelijk. De aanvaller vertrok vorig jaar voor 7 miljoen euro van Sporting Lissabon naar Eintracht Frankfurt. Een soortgelijk bedrag zou voor de club uit Londen geen probleem moeten zijn. Dat was het echter wel voor Club Brugge. De club probeerde Dost in de afgelopen weken naar België te halen, maar de aanvaller van Eintracht Frankfurt bleek te duur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.