Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund: 'We hadden Jürgen Klopp nooit mogen laten gaan'

Dortmund: 'We hadden Jürgen Klopp nooit mogen laten gaan'

10 okt 2019, 11:16

Borussia Dortmund had vier jaar geleden coach Jürgen Klopp nooit mogen laten gaan. Dat zegt de baas van de club, Hans-Joachim Watzke, in een binnenkort te verschijnen boek over zijn tijd bij Dortmund. "Het was een fout. Misschien had ik nog beter alle spelers kunnen wegsturen. En niet de trainer. Toen wist ik al dat we nooit weer zo'n goede coach zouden krijgen. Goede spelers daarentegen zijn er altijd wel. Maar ja, dit is slechts wijsheid achteraf."

Het boek van Watzke heeft "Echte Liebe - ein Leben mit dem BVB." Hij presenteert het boek binnenkort samen met Klopp. Het duo won samen bij Dortmund twee landstitels, een beker en haalde de finale van de Champions League. Klopp won het afgelopen seizoen met Liverpool de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.