Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund verwacht Haaland komend weekeinde terug te hebben

Dortmund verwacht Haaland komend weekeinde terug te hebben

29 dec 2020, 12:23

Borussia Dortmund verwacht dat spits Erling Haaland komend weekeinde bij de hervatting van de Bundesliga zijn rentree kan maken. De 20-jarige Noor liep begin december een spierblessure op, waarvan hij in Qatar herstelde. "De revalidatie is erg goed verlopen. Wij verwachten dat Erling zondag weer kan spelen", zegt technisch directeur Michael Zorc.

Haaland liep tijdens de laatste training voor de Champions League-wedstrijd tegen Lazio een spierscheuring op. Zonder de spits boekte Dortmund deze maand slechts één overwinning in vier competitiewedstrijden. Trainer Lucien Favre werd in die periode ontslagen en vervangen door zijn assistent Edin Terzic.

Dortmund speelt zondag (aftrap 15.30 uur) op eigen veld tegen VfL Wolfsburg, de club van Wout Weghorst. Wolfsburg staat in de Bundesliga op de vierde plaats en heeft een voorsprong van 2 punten op Dortmund.

Haaland scoorde dit seizoen tien keer in acht competitiewedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.