Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund verspeelt voorsprong van 3-0

Dortmund verspeelt voorsprong van 3-0

9 feb 2019, 18:35

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund heeft voor de tweede week op rij punten laten liggen in de Bundesliga. De koploper van de Duitse competitie verspeelde voor eigen publiek tegen TSG 1899 Hoffenheim een voorsprong van 3-0. Hoffenheim wist in het laatste kwartier helemaal terug te komen: 3-3.

Dortmund had vorige week al genoegen moeten nemen met een gelijkspel tegen Eintracht Frankfurt (1-1) en werd midweeks in het Duitse bekertoernooi via strafschoppen uitgeschakeld door Werder Bremen. Titelhouder Bayern München kan de achterstand op de nummer 1 weer terugbrengen tot vijf punten als het later op zaterdag wint van Schalke 04. Borussia Mönchengladbach, dat evenveel punten heeft als Bayern, werd voor eigen publiek afgedroogd door Hertha BSC: 0-3

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.