Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund tekent 17-jarig talent voor 23 miljoen euro

Dortmund tekent 17-jarig talent voor 23 miljoen euro

20 juli 2020, 13:30

Bizar, Borussia Dortmund heeft flink de portemonnee getrokken voor het piepjonge supertalent Jude Bellingham. De Duitse club troeft daarmee de absolute top van Europa af. Onder andere Liverpool, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Barcelona, Real Madrid en Bayern München hadden interesse in de Engels jeugdinternational.

Alleen de echte voetbaldieren zoals Jan Boskamp zullen bekend zijn met het Engelse supertalent. Bellingham speelt namelijk voor Birmingham City in de Championship, het tweede niveau van Engeland. Desondanks was Dortmund bereid ver te gaan voor de tiener. Bellingham vloog afgelopen donderdag naar Dortmund om de transfer af te ronden en gaat volgens BILD 15 miljoen euro verdienen in vijf jaar tijd.

De tienersensatie brak dit seizoen door in Birmingham en werd de revelatie van het seizoen. De middenvelder maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut en werd de jongste speler ooit voor de club. Inmiddels staat de teller op 41 wedstrijden en daarin maakte hij tot dusver 4 goals en gaf hij 3 assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.