Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund-ster Bellingham moet vrezen voor straf na kritiek op leiding

Dortmund-ster Bellingham moet vrezen voor straf na kritiek op leiding

5 dec 2021, 16:43

Jude Bellingham moet vrezen dat de kritiek die hij na afloop van de topper tussen Borussia Dortmund en Bayern München uitte op scheidsrechter Felix Zwayer een staartje krijgt. De jonge Brit van Dortmund was het niet eens met de strafschop die Bayern op advies van de VAR kreeg, maar vond ook "veel andere beslissingen" van Zwayer twijfelachtig. "Je geeft de topper in de Duitse competitie aan een scheidsrechter die eerder al bij manipulatie betrokken was, Wat verwacht je dan?" zei Bellingham bij de Noorse tv-zender Viaplay.

Bellingham doelde op het feit dat Zwayer zestien jaar geleden bij een matchfixingschandaal betrokken was. Dat draaide om arbiter Robert Hoyzer. Zwayer was een van de kroongetuigen maar werd zelf ook voor zes maanden geschorst. Later werd hij gerehabiliteerd. De Duitse voetbalbond zei in een reactie de uitspraken te gaan bestuderen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.