Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund slijt Alcácer aan Villarreal

Dortmund slijt Alcácer aan Villarreal

30 jan 2020, 20:29

Borussia Dortmund heeft de Spaanse aanvaller Paco Alcácar verkocht aan Villarreal. De nummer 8 uit de Spaanse La Liga zou zo'n 25 miljoen euro hebben betaald voor de voetballer die in 2018, aanvankelijk op huurbasis, overkwam van FC Barcelona.

Alcácer was onder coach Lucien Favre niet meer verzekerd van een basisplaats. In zijn eerste seizoen in de Bundesliga was Alcácer goed voor 18 doelpunten in 26 duels in de Bundesliga. Dit seizoen stond de teller op vijf treffers. De transfersom kan naar verluidt door bonussen nog hoger worden.

Het vertrek van Alcácer moet bij Dortmund ruimte creëren om de Duitse international Emre Can binnen te halen. De Duitse club onderhandelt met Juventus over de overname van de 26-jarige middenvelder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.