Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund raakt na Reus ook Brandt kwijt

Dortmund raakt na Reus ook Brandt kwijt

9 feb 2020, 16:46

Borussia Dortmund is na aanvoerder Marco Reus ook Julian Brandt een tijdje kwijt. De Duitse middenvelder raakte zaterdag geblesseerd in de verloren uitwedstrijd tegen zijn oude club Bayer Leverkusen (4-3). Brandt, een vaste waarde bij Dortmund, moest zich in de rust laten vervangen.

Uit medisch onderzoek bleek dat de 23-jarige international een buitenste enkelband heeft gescheurd. Brandt mist in ieder geval volgende week het duel met Eintracht Frankfurt. De kans is ook klein dat hij op 18 februari kan aantreden tegen Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League.

Aanvaller Reus liep afgelopen week een spierblessure op in de verloren bekerwedstrijd tegen Werder Bremen (3-2). De 30-jarige Duitser staat een maand aan de kant en mist in ieder geval het eerste duel met PSG.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.