Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund raakt door nederlaag achterop bij Bayern

Dortmund raakt door nederlaag achterop bij Bayern

28 nov 2020, 19:04

Borussia Dortmund heeft in de Bundesliga een gevoelige nederlaag moeten incasseren. De ploeg van trainer Lucien Favre verloor in eigen stadion van 1. FC Köln, dat de eerste zege van het seizoen boekte: 1-2. Dortmund zag de achterstand op koploper Bayern München zo oplopen tot 4 punten.

De Duitse kampioen boekte een moeizame zege bij VfB Stuttgart. Bayern München ontsnapte in de slotfase een paar keer aan de gelijkmaker. Invaller Douglas Costa haalde in de 87e minuut de zege binnen voor de 'Rekordmeister' (1-3).

RB Leipzig bleef wel in het spoor van Bayern. De ploeg van Justin Kluivert, die de hele wedstrijd op de bank bleef, versloeg Arminia Bielefeld met 2-1. Leipzig heeft na negen wedstrijden 2 punten achterstand op Bayern München.

Borussia Dortmund speelde eerder deze week een thuiswedstrijd tegen Club Brugge in de Champions League. Bekijk hier de samenvatting!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.