Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund neemt Emre Can definitief over van Juventus

Dortmund neemt Emre Can definitief over van Juventus

18 feb 2020, 20:28

Emre Can speelt ook de komende seizoenen voor Borussia Dortmund. De Duitse voetbalclub is zo tevreden over de 26-jarige middenvelder, dat hij al na ruim twee weken sinds zijn overstap van Juventus al een vierjarig contract mag tekenen.

Can kwam op de laatste dag van januari op huurbasis over van de Italiaanse kampioen. Toen was al afgesproken dat wanneer de samenwerking zou bevallen, Dortmund de speler zou kunnen kopen. Na twee competitiewedstrijden, waarin Can één keer scoorde, is Dortmund al overtuigd.

Can speelde eerder bij Bayern München, Bayer Leverkusen en Liverpool. Hij was bij Juventus bezig aan zijn tweede seizoen. Bij Dortmund ondertekent de voetballer een contract tot de zomer van 2024.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.