Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund moet boeten voor vuurwerk

Dortmund moet boeten voor vuurwerk

4 feb 2019, 16:54

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund heeft een boete van 62.000 euro gekregen voor het afsteken van vuurwerk. De tuchtcommissie van de Duitse voetbalbond legde de geldstraf op aan de koploper in de Bundesliga.

Aanhangers van Borussia staken welgeteld 36 Bengaalse vuren af vlak voor aanvang van de uitwedstrijd op 18 december tegen Fortuna Düsseldorf. De rook zorgde ervoor dat het duel enkele minuten later dan gepland kon beginnen. Dortmund verloor de wedstrijd met 2-1. Het was de enige nederlaag tot nog toe in dit seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.