Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund legt spits Alcácer nu al vast

Dortmund legt spits Alcácer nu al vast

23 nov 2018, 16:48

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund weet na acht wedstrijden genoeg van de klasse van spits Paco Alcácer. De 25-jarige Spanjaard wordt dit seizoen gehuurd van FC Barcelona. Dortmund had een optie tot koop opgenomen in het huurcontract en heeft besloten daar gebruik van te maken. Alcácer tekent een contract tot de zomer van 2023.

Vrijdag maakte de koploper van de Bundesliga bekend dat de vastgestelde transfersom - rond de 20 miljoen euro - wordt overgemaakt naar Barcelona.

Alcácer heeft de clubleiding in 303 minuten overtuigd. In twee Champions League-wedstrijden en zes competitieduels maakte de Spanjaard negen treffers. Dat terwijl hij vooral als invaller wordt ingezet. In de Bundesliga maakte hij liefst zeven doelpunten als invaller.

,,Dit is de juiste club voor mij, hier ben ik gelukkig", verklaart Alcácer zijn opvallende start in Dortmund, nadat hij bij FC Barcelona niet kon overtuigen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.