Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund hoopt Bayern af te troeven en meldt zich voor Álvarez

Dortmund hoopt Bayern af te troeven en meldt zich voor Álvarez

18 mei 2023, 13:54

Borussia Dortmund hoopt een snel akkoord te bereiken met Ajax om Edson Álvarez over te nemen. Op deze manier hoopt de club Bayern München af te troeven in de strijd om de Ajacied, meldt BILD.

Dortmund volgt de verdediger al langer en is bereid diep in de buidel te tasten voor de voetballer. De nummer twee van de Bundesliga zou in hevige strijd zijn met Bayern om Álvarez over te nemen van de Amsterdammers. 'Der Rekordmeister' zou nog steeds geen beslissing hebben genomen over de Ajacied en daar wil Dortmund van profiteren.

De verdediger werd in 2019 door Ajax voor 15 miljoen euro overgenomen van het Mexicaanse América. De voetballer kwam in 145 wedstrijden in actie voor de Amsterdammers, waarin hij 13 keer het net wist te vinden en zes keer een assist gaf. Ajax zou naar verluidt zo'n veertig miljoen willen hebben voor de Mexicaan. Het contract van Álvarez bij de huidige nummer drie van de Eredivisie loopt tot medio 2025.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.