Terug

Volg Vandaag Inside

'Geertruida geniet interesse van Bundesliga-gigant'

'Geertruida geniet interesse van Bundesliga-gigant'

14 dec 2022, 15:20

Vanwege de goede prestaties zou koploper Feyenoord deze transferwindow zomaar eens enkele belangrijke spelers kunnen kwijtraken. Náást Orkun Kökcu zou Borussia Dortmund namelijk ook zijn pijlen hebben gericht op een tweede Feyenoorder.

Dat meldt het doorgaans goed ingelichte Feyenoord-platform 1908. Het zou gaan om verdediger Lutsharel Geertruida, die vaste basisspeler is onder trainer Arne Slot. Naar verluidt hebben de scouts van Dortmund de 22-jarige Geertruida al op het oog sinds de Conference League-finale tegen AS Roma van afgelopen seizoen.

De Feyenoorder heeft nog een contract tot medio 2024 en de club uit Rotterdam-Zuid zou afgelopen zomer al tevergeefs een poging hebben gedaan om het contract van Geertruida te verlengen. Momenteel bezit de centrale verdediger een transferwaarde van maar liefst 12 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.