Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund haalt 19-jarige verdediger van Boca

Dortmund haalt 19-jarige verdediger van Boca

14 jan 2019, 17:31

DORTMUND - Borussia Dortmund heeft de 19-jarige verdediger Leonardo Balerdi vastgelegd. De Argentijnse tiener komt over van Boca Juniors. De koploper van de Bundesliga betaalt naar verluidt 16 miljoen euro voor de zeer onervaren centrumverdediger. Balerdi tekent een contract tot medio 2024.

Dortmund trekt de portemonnee voor de jeugdinternational, die slechts vijf wedstrijden in de benen had op het hoogste niveau in Argentinië. ,,Deze transfer is er een met veel potentie en was eigenlijk gepland voor de zomer", zegt sportdirecteur Michael Zorc van Dortmund.

Vanwege defensieve problemen bij de geel-zwarten werd besloten de ,,intelligente en fysiek sterke" verdediger nu al naar Dortmund te halen.

Borussia Dortmund hervat zaterdag de competitie met een uitwedstrijd tegen RB Leipzig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.