Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund-coach verklapt: 'Haaland kreeg knie van hem in zijn dijbeen'

Dortmund-coach verklapt: 'Haaland kreeg knie van hem in zijn dijbeen'

15 okt 2021, 09:07

Erling Haaland is inmiddels alweer een tijd uit de roulatie vanwege een hardnekkige blessure, die hij door zichzelf opgelopen zou hebben. Op de wekelijkse persconferentie sprak Borussia Dortmund-trainer Marco Rose echter zijn mond voorbij en noemde per ongeluk de naam van Mats Hummels als dader.

Dortmund gaf in een eerder statement aan de de Noor geblesseerd raakte bij een eigen actie. Waarschijnlijk versprak Rose zich gedurende de persconferentie richting het aankomende duel in de Bundesliga met FSV Mainz O5. 'Erling kreeg de knie van Mats Hummels in zijn dijbeen', waarmee de coach hoogstwaarschijnlijk per ongeluk een boekje open deed over de oorzaak van het kwetsuur.

Door de blessure moest de doelpuntenmachine onder meer een interlandperiode met Noorwegen missen, in de jacht op een WK-ticket. Komende week staat voor Dortmund de Champions League-confrontatie op het programma, maar het meedoen van Haaland is nog allerminst zeker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.