Terug

Volg Vandaag Inside

'Door Ten Hag is het weer leuk om voor Manchester United te zijn’

'Door Ten Hag is het weer leuk om voor Manchester United te zijn’

20 sep 2022, 18:40

Usain Bolt staat bekend als groot fan van Manchester United en heeft - als aanhanger van de Engelse topclub in verval - een aantal zware jaren achter de rug. Toch kijkt de voormalig topsprinter inmiddels hoopvol naar de toekomst van de club van trainer Erik ten Hag.

“Hoe zwaar het nu is? Niet meer zo zwaar”, zegt Bolt in gesprek met het AD. “En dat komt door de coach. Door Erik ten Hag is het weer leuk om voor United te zijn. Als hij de spelers zou krijgen die hij wilde, wist ik dat hij voor succes zou gaan zorgen. En ze hebben nu zelfs een aantal oude bekenden van hem gehaald, een paar van Ajax en spelers die hij al goed kende. Het team ziet er best goed uit.”

Ten Hag staat met United inmiddels op de vijfde plaats in de Premier League. “Hij is een goede coach. Dat heeft hij in Nederland al bewezen”, vindt Bolt. “Alsnog gaat het een moeilijk seizoen worden, maar ik denk dat we dit seizoen in de top vier eindigen en volgend jaar mee kunnen doen om de titel.”

De sprintlegende zag dat de Nederlandse trainer het in zijn eerste weken in dienst van United moeilijk had. “Hij had enige tijd nodig om tot zijn beste elf te komen. De eerste wedstrijden verloren we, maar hij heeft de puzzel gelegd wie hij moet opstellen. En deze jongens laten zien dat ze er klaar voor zijn.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.