Terug

Volg Vandaag Inside

'Door mij heeft Twente niet van Feyenoord gewonnen'

'Door mij heeft Twente niet van Feyenoord gewonnen'

21 feb 2021, 15:50

Luciano Narsingh voelt zich schuldig aan het gelijkspel van FC Twente tegen Feyenoord (2-2). "Ik denk dat we door mij niet hebben gewonnen", zei hij.

Narsingh, door Feyenoord verhuurd aan FC Twente, miste in de tweede helft bij een voorsprong van 2-1 tweemaal voor open doel. "Die ballen moeten er gewoon in", zei hij bij ESPN. "Dan zit de wedstrijd op slot. Dan winnen we."

Narsingh was extra gemotiveerd om tegen Feyenoord te spelen. "Ik heb daar niet veel kansen gehad. Ik wilde mezelf graag laten zien", zei de aanvaller die een aandeel had in de 1-0 van Danilo en de 2-0 van Tyronne Ebuehi. "Ik ben zeker dreigend geweest", zei Narsingh. "Maar ik had het ook voor ons moeten afmaken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.