Terug

Volg Vandaag Inside

'Donyell Malen kan via ruildeal naar het Manchester United van Erik ten Hag'

'Donyell Malen kan via ruildeal naar het Manchester United van Erik ten Hag'

7 dec 2023, 12:24

Borussia Dortmund-aanvaller Donyell Malen wordt volgens de Duitse krant Bild betrokken in een transfer van de Engelse international Jadon Sancho van Manchester United.

Sancho (23) voetbalde eerder van 2017 tot 2021 bij Dortmund en verhuisde daarna voor naar schatting 85 miljoen euro naar United. Daar is hij inmiddels op een dood spoor beland na onenigheid met Erik ten Hag.

Dortmund zou nu aansturen op een terugkeer van de aanvaller, terwijl bij Manchester United interesse bestaat in Oranje-international Malen nu Sancho zich met kritiek op Ten Hag onmogelijk zou hebben gemaakt.

Dortmunds technisch directeur Sebastian Kehl liet twee maanden geleden nog optekenen dat er geen sprake was van een terugkeer van Sancho. "We hebben genoeg opties", zei Kehl toen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.