Terug

Volg Vandaag Inside

Donny van de Beek stellig: 'Ik blijf dit seizoen bij Ajax'

Donny van de Beek stellig: 'Ik blijf dit seizoen bij Ajax'

11 jan 2020, 21:15

Duidelijke taal van Donny van de Beek: ondanks de interesse van Manchester United geeft de jonge middenvelder aan dat hij Ajax deze winter niet zal verlaten: 'Ik heb gezegd dat ik bij Ajax blijf, en dat ga ik ook zeker doen.'

Gevraagd naar de interesse van Manchester United, zegt Van de Beek: 'Het is iets waar ik mee kan of wil nu. Ik heb al vaker gezegd dat ik dit seizoen zeker, en misschien ook wel volgend seizoen, bij Ajax speel. De interesse is een goed teken, maar het is nu niet heel belangrijk. Ik heb gezegd dat ik bij Ajax blijf, en dat ga ik ook zeker doen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.