Terug

Volg Vandaag Inside

'Donny van de Beek op verlanglijst van Premier League-club'

'Donny van de Beek op verlanglijst van Premier League-club'

10 nov 2021, 22:46

Eddie Howe werd deze week aangesteld als nieuwe manager van Newcastle United. Die club werd onlangs overgenomen door een Saoedische investeringsmaatschappij die geleid wordt door de kroonprins van dat land. Newcastle staat op dit moment 19e in de Premier League en zal in winterstop dus met een flinke zak geld de transfermarkt opgaan. The Sun kent vijf transfertargets die op de verlanglijst van Howe staan.

Een van die spelers is Donny van de Beek, die bij Manchester United nauwelijks aan spelen toe komt. Newcastle zou daarnaast ook geïnteresseerd zijn in een teamgenoot van Van de Beek: Jesse Lingard, die zijn kansen op het WK van volgend jaar wil vergroten.

Een andere naam op de wensenlijst is Toni Kroos, die lastig los te weken zal zijn bij Real Madrid. Newcastle zou daarnaast interesse hebben in Niklas Süle, wiens contract komende zomer afloopt bij Bayern München. Hij zou geïnteresseerd zijn in het project bij Newcastle. De laatste naam op de lijst is Aston Villa-verdediger Tyrone Mings.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.