Terug

Volg Vandaag Inside

Donny van de Beek krijgt twee dagen na ontslag Solskjaer basisplaats tegen Villarreal

Donny van de Beek krijgt twee dagen na ontslag Solskjaer basisplaats tegen Villarreal

23 nov 2021, 17:31

Donny van de Beek mag het als basisspeler laten zien in de uitwedstrijd van Manchester United tegen het Spaanse Villarreal in de Champions League (aanvang: 18.45 uur). De Nederlandse middenvelder krijgt van interim-coach Michael Carrick het vertrouwen.

Onder de vertrokken trainer Ole Gunnar Solskjaer mocht Van de Beek dit seizoen één keer eerder in het elftal beginnen. Dat was ook in de Champions League, in het verloren uitduel met Young Boys (2-1). De oud-Ajacied werd half september in Zwitserland na de eerste helft gewisseld.

Van de Beek viel zaterdag in de verloren uitwedstrijd tegen Watford (4-1) na de rust in. Een dag later werd Solskjaer ontslagen bij ManUnited. Assistent-trainer Carrick neemt voorlopig zijn taken over.

Bij Villarreal keert aanvaller Arnaut Danjuma Groeneveld terug in het basisteam. Hij ontbrak afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo (1-1). Volgens zijn club was hij geblesseerd. Groeneveld was in de voorgaande WK-kwalificatiewedstrijden tegen Montenegro (2-2) en Noorwegen (2-0) basisspeler bij Oranje.

ManUnited en Villarreal leiden in groep F met 7 punten. De Engelse club is bij winst op de Spaanse ploeg zeker van een plaats in de achtste finales.

De wedstrijd in Engeland tussen ManUnited en Villarreal eindigde op 29 september in een overwinning voor de thuisclub (2-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.