Terug

Volg Vandaag Inside

Donny van de Beek ontvangt mooie woorden van ploeggenoot na invalbeurt tegen Atalanta

Donny van de Beek ontvangt mooie woorden van ploeggenoot na invalbeurt tegen Atalanta

3 nov 2021, 08:41

Donny van de Beek heeft dinsdagavond na het Champions League-duel met Atalanta (2-2) mooie woorden ontvangen van ploeggenoot Luke Shaw. De linksback van Manchester United was voor de camera van RTL7 lovend over de houding van de Nederlandse middenvelder, die nauwelijks speelminuten krijgt van Ole Gunnar Solskjær. Tegen Atalanta mocht Van de Beek in de 87e minuut invallen.

'We begrijpen de situatie van Donny,' begon Shaw. Hij is een fantastische jongen, we houden allemaal van hem. En hij is een geweldige professional. Hij heeft z'n hoofd niet laten hangen, maar houdt z'n hoofd juist omhoog. Het zou begrijpelijk zijn als hij op sommige dagen teleurgesteld op de club zou komen, maar hij werkt altijd hard en traint goed.'

'Ik weet dat het een moeilijke situatie is,' ging de linksback verder. 'Ik heb er zelf in gezeten, dus ik weet hoe hij zich voelt. Maar ik weet zeker dat hij kansen gaat krijgen.' Na het zien van het interview heeft Jan Boskamp een duidelijke boodschap voor Van de Beek: 'Hij moet gewoon weg. Hij moet spelen. Want nu zit hij al anderhalf jaar op de bank.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.