Terug

Volg Vandaag Inside

'Donny van de Beek heroverweegt langer verblijf in Manchester'

'Donny van de Beek heroverweegt langer verblijf in Manchester'

26 nov 2021, 14:11

Het ontslag van Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjaer zou wel eens goed kunnen uitpakken voor Donny van de Beek. De middenvelder kreeg slechts sporadisch speelminuten van de Noorse coach, maar hoopt op een nieuw begin onder een nieuwe keuzeheer. Dat meldt ESPN-verslaggever in Engeland Rob Dawson.

Van de Beek maakte een jaar geleden de overstap naar United en speelde tot dusver voornamelijk als invaller onder Solskjaer. In de Premier League kwam de middenvelder vorig seizoen tot een schamele 511 speelminuten, terwijl hij het huidige seizoen met slechts 60 minuten moet doen. Het ontslag van Solskjaer zou wel eens voor de ommekeer zorgen. Volgens doorgaans goed ingelichte bronnen gaat Ralf Rangnick de Noor opvolgen. Hij staat momenteel nog onder contract bij het Russische Lokomotiv Moskou, maar zou als interim manager aan de slag kunnen gaan op Old Trafford.

Voor Van de Beek betekent het een nieuw hoofdstuk in Engeland. Hij zou een langer verblijf in Manchester niet langer uitsluiten en wil wachten op een nieuwe kans. De Nederlander is inmiddels immens populair onder de supporters van United en wordt geregeld toegezongen. Afgelopen weekend was hij in de eerste wedstrijd zonder Solskjaer zelfs trefzeker. Over 6 weken wil hij opnieuw overwegen of hij 'The Red Devils' gaat verlaten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.