Terug

Volg Vandaag Inside

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp verwelkomen tweede kindje

24 feb 2024, 17:19

Donny van de Beek is vader geworden van zijn tweede kindje. Zijn vriendin Estelle Bergkamp is donderdag bevallen van een zoontje genaamd Navy, dat melden de twee op Instagram.

Het stel laat in gesprek met RTL Boulevard weten helemaal in de wolken te zijn met hun zoontje. “We zijn superblij dat Navy er eindelijk is. De bevalling is goed gegaan, en we genieten van dit moment. Lomée is nu al supertrots om grote zus te zijn."

Donny had zijn relatie met Estelle, de dochter van oud-voetballer Dennis Bergkamp, in 2019 wereldkundig gemaakt. Hun eerste kindje Lomée kwam in 2022 op 9 april ter wereld.

Eerder vergeleek René van der Gijp, Donny van de Beek met Jan Kromkamp: "Je hebt nu eenmaal spelers die..." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.