Terug

Volg Vandaag Inside

Donny van de Beek begint ook in eerste wedstrijd onder Ralf Rangnick op de bank

Donny van de Beek begint ook in eerste wedstrijd onder Ralf Rangnick op de bank

5 dec 2021, 14:13

Donny van de Beek begint ook in de eerste wedstrijd onder trainer Ralf Rangnick op de bank bij Manchester United. De nieuwe trainer geeft tegen Crystal Palace op het middenveld de voorkeur aan Fred, McTominay en Bruno Fernandes.

ManUnited stelde Rangnick voor de rest van het seizoen aan als manager. Hij volgt daarmee Ole Gunnar Solskjaer op, die werd ontslagen vanwege tegenvallende resultaten. Michael Carrick nam in de tussentijd de honneurs waar als interim-trainer. Hij kondigde na de 3-2 zege op Arsenal aan te vertrekken bij Manhcester United.

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Lindelof, Maguire, Alex Telles; McTominay, Fred, Bruno Fernandes; Sancho, Ronaldo, Rashford.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.