Terug

Volg Vandaag Inside

Donnarumma komt met opmerkelijke verklaring voor koele manier van juichen

Donnarumma komt met opmerkelijke verklaring voor koele manier van juichen

13 juli 2021, 11:40

De Italiaanse doelman Gianluigi Donnarumma heeft onthuld waarom hij ogenschijnlijk zo koel reageerde nadat hij in de EK-finale tegen Engeland de beslissende redding had verricht in de penaltyserie. "Ik besefte niet meteen dat we hadden gewonnen, ik wist de stand niet uit mijn hoofd", lachte de 22-jarige keeper, die tot beste speler van het toernooi werd uitgeroepen. "Pas toen ik werd bestormd door mijn ploeggenoten, drong het tot me door."

Donnarumma verhuist na meer dan 250 wedstrijden voor AC Milan deze zomer waarschijnlijk naar Paris Saint-Germain. De langverwachte transfer is echter nog altijd niet officieel beklonken. "We zien wel wat er de komende dagen gebeurt. Voorlopig geniet ik elke seconde van ons kampioensfeest. We zijn vijftig dagen op pad geweest met elkaar, maar die tijd is voorbijgevlogen. We hebben een geweldige periode met elkaar beleefd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.