Terug

Volg Vandaag Inside

Donk wint Turkse beker met Galatasaray

Donk wint Turkse beker met Galatasaray

15 mei 2019, 23:58

SIVAS (ANP) - Ryan Donk heeft met Galatasaray de Turkse beker gewonnen. De ploeg van de Nederlandse profvoetballer won in de finale met 3-1 van Akhisar Belediyespor. Pas in de laatste tien minuten kwam de productie op gang bij de club, die voor de achttiende keer de nationale beker veroverde.

Elvis Manu (ex-Feyenoord) opende in de 57e minuut de score voor Akhisar Belediyespor. Sinan Gümüs, Sofiane Feghouli en Mbaye Diagne, die in de 65e minuut eerst nog een strafschop miste, kwamen voor het team van coach Fatih Terim tot scoren. Donk viel in de 74e minuut in.

Galatasaray is koploper in de Turkse competitie, Akhisar Belediyespor kan als hekkensluiter degradatie niet meer ontlopen.

Galatasaray strijdt met Medipol Basaksehir om de Turkse titel. Met nog twee speelronden te gaan, staan beide ploegen op 66 punten. Degradant Akhisar Belediyespor heeft 25 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.