Terug

Volg Vandaag Inside

'DONE DEAL: De Ligt is speler van Juventus'

'DONE DEAL: De Ligt is speler van Juventus'

16 juli 2019, 01:25

Soap De Ligt is over. Sky Sports Italy meldt dat de deal rond is voor 65 miljoen dat met bonussen kan oplopen tot 75 miljoen euro. De Ligt is morgen in Turijn en wordt woensdag medisch gekeurd bij Juventus.

Eerder meldde Overmars al dat het nog wachten was op de bankgarantie, maar dat de transfer naar Juve een formaliteit was. Deze bankgarantie lijkt er te zijn gekomen en ook De Ligt heeft al zijn handtekening gezet onder het contract.

De Ligt tekent voor vijf jaar bij Juventus en gaat 12 miljoen euro per jaar verdienen. Ook krijgt De Ligt zijn rugnummer 4 bij de nummer één van Italië.

Na lang getouwtrek tussen clubs, zaakwaarnemer en speler lijkt er eindelijk een eind te komen aan de soap rondom De Ligt. De centrale verdediger maakte er zelf geen geheim van graag te willen vertrekken. Lange strubbelingen over de transfersom, salariseisen van De Ligt en commissie van zaakwaarnemer Raiola zorgde echter voor een hoop vertraging.

'Transfer De Ligt naar Juventus is afgerond'
3:43
'Transfer De Ligt naar Juventus is afgerond'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.