Terug

Volg Vandaag Inside

Donald Trump staat achter de boeren: 'Het is vreselijk wat er gebeurt'

Donald Trump staat achter de boeren: 'Het is vreselijk wat er gebeurt'

24 juli 2022, 15:48

De voormalig Amerikaanse president Donald Trump heeft zich dit weekend uitgelaten over de situatie omtrent de Nederlandse boeren. Trump geeft aan zij aan zij te staan met de boeren.

Op een ’Turning Point USA’-rally in Tampa, Florida sprak de 76-jarige republikein over de boerenprotesten in Nederland. "In Nederland - of all places - verzetten de boeren zich moedig tegen de klimaattirannie van de Nederlandse overheid. Kun je dat geloven", begint Trump.

"Onze beweging staat op tégen klimaatfanatici, en we staan juist zij aan zij met de vreedzame Nederlandse boeren die op heldhaftige wijze voor hun vrijheid strijden. Het is vreselijk wat er gebeurt", vervolgt de oud-president.

Trump sluit niet dat hij in 2024 opnieuw mee gaat doen in de strijd om het presidentschap. Joe Biden is de huidige president van de Verenigde Staten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.