Terug

Volg Vandaag Inside

Domino Day keert terug op televisie

Domino Day keert terug op televisie

3 feb 2020, 17:57

Voor het eerst in elf jaar wordt een nieuwe poging gedaan om op televisie het wereldrecord van het grootste aantal vallende dominostenen neer te zetten. Endemol Shine werkt aan een terugkeer van de show, die tussen 1998 en 2009 jaarlijks miljoenen kijkers trok.

"Ja, je ziet het goed: Domino Day komt terug!", kondigt het productiebedrijf aan. "We hebben de smeekbedes en petities gezien en gaan dit jaar het dominorecord van 2009 proberen te verbreken. Dat wordt nog een hele klus, want dat betekent dat er maar liefst meer dan 4,5 miljoen stenen om moeten vallen… Maar blij dat we zijn, dat we deze legendarische uitdaging opnieuw aangaan!"

De nieuwe Domino Day vindt in november plaats. Op de site van Endemol Shine kunnen mensen die aan het wereldrecord willen meehelpen zich opgeven. Ook staan er enkele vacatures online.

Domino Day vond voor het laatst plaats op 15 november 2009. Naar de live-registratie keken toen 2,9 miljoen mensen. Er werden destijds in Leeuwarden 4,8 miljoen dominosteentjes neergezet, waarvan er uiteindelijk 4.491.863 om gingen. Enkele jaren eerder werd het evenement wereldnieuws toen een mus tijdens de voorbereidingen werd neergeschoten. Het vogeltje was de hal binnengevlogen en had duizenden steentjes omgegooid.

Voor ons mag het nieuwe programma natuurlijk maar door één man gepresenteerd worden.. Hansie, take it away!

VIDEO - Johan mist Hans bij Lachen om Home Video's

Johan mist Hans bij Lachen om Home Video's
1:42
Johan mist Hans bij Lachen om Home Video's

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.