Terug

Volg Vandaag Inside

Doll vervangt Breitenreiter bij Hannover 96

Doll vervangt Breitenreiter bij Hannover 96

27 jan 2019, 20:20

HANNOVER (ANP/DPA) - Hannover 96 heeft Thomas Doll aangesteld als vervanger van de ontslagen trainer André Breitenreiter. De 52-jarige coach moet zorgen dat de club die voorlaatste staat in de Bundesliga degradatie ontloopt.

Hannover ontsloeg eerder op de dag Breitenreiter, die sinds maart 2017 aan het roer stond. De druppel was de ruime nederlaag zaterdag bij Borussia Dortmund (5-1).

Doll was eerder trainer bij Hamburger SV en Borussia Dortmund. Van 2013 tot augustus vorig jaar was de oud-international van voormalig Oost-Duitsland en Duitsland coach bij Ferencvaros in de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.