Terug

Volg Vandaag Inside

'Dolberg zet zaakwaarnemers aan het werk voor transfer naar Premier League-club'

'Dolberg zet zaakwaarnemers aan het werk voor transfer naar Premier League-club'

9 apr 2021, 16:30

Kasper Dolberg heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar de Premier League. Dat meldt de Deense krant BT. De voormalig Ajax-aanvaller vertrok in 2019 voor ruim twintig miljoen euro naar OGC Nice.

Dolberg speelde tot nu toe 37 wedstrijden voor de Franse club, waarin hij zestien keer wist te scoren en vier keer een assist gaf. De inmiddels 23-jarige spits kampte wel met een aantal blessures sinds zijn overstap naar OGC Nice.

Afgelopen zondag was Dolberg nog belangrijk met twee doelpunten, waardoor Nice met 1-2 won op bezoek bij Nantes. Dolberg heeft nog een contract tot medio 2024 bij de nummer tien van de Ligue 1. Volgens BT wil Nice een bizar bedrag ontvangen voor de aanvaller.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.