Terug

Volg Vandaag Inside

Dolberg verlengt contract tot medio 2022

Dolberg verlengt contract tot medio 2022

22 okt 2018, 15:55

AMSTERDAM (ANP) - Kasper Dolberg heeft zijn contract bij Ajax met een jaar verlengd. De overeenkomst van de Deense spits loopt nu door tot en met 30 juni 2022. Zijn oude contract liep af op 30 juni 2021.

Dolberg kwam in 2015 op zeventienjarige leeftijd over van het Deense Silkeborg IF. De nu 21-jarige spits maakte op 26 juli 2016 zijn debuut in het eerste elftal tijdens de wedstrijd Ajax - PAOK Saloniki (1-1). Tot nu toe speelde hij 85 wedstrijden voor Ajax 1 en scoorde hij 36 keer. ,,We spraken al een tijdje over een nieuw contract en ik ben blij dat het rond is", vertelt Dolberg in een persbericht van Ajax. ,,Ik ben heel erg gelukkig bij Ajax."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.