Dolberg leidt Nice met twee doelpunten langs Lyon

2 feb 2020, 18:03

Kasper Dolberg heeft OGC Nice met twee doelpunten langs Olympique Lyon geleid. In Allianz Riviera, het eigen stadion, won Nice met 2-1.

Met een intikker maakte Dolberg, vorig jaar overgekomen van Ajax, na ruim een half uur de 1-0. Vlak voor rust maakte Karl Toko Ekambi gelijk, waarna Dolberg zijn ploeg in de 63e minuut de zege bezorgde door goed voor zijn man te komen en bij de eerste paal met links de 2-1 binnen te schieten.

Op het moment van het winnende doelpunt van de Deense spits speelde zowel Nice als Lyon nog maar met tien man. Lyon-verdediger Marçal werd al na 22 minuten weggestuurd, Adam Ounas in de blessuretijd van de eerste helft.

Door de zege kwam Nice op gelijke hoogte met Lyon. Beide ploegen hebben 32 punten en staan in de subtop.