Terug

Volg Vandaag Inside

Dolberg deelt heftig nieuws: lijdt aan diabetes type 1

Dolberg deelt heftig nieuws: lijdt aan diabetes type 1

8 nov 2021, 11:14

Kasper Dolberg heeft maandagochtend via Instagram bekendgemaakt dat hij diabetes type 1 onder de leden heeft. Bij diabetes type 1 is er sprake van een gevaarlijk tekort aan insuline. De Deen laat in de reactie ook weten vol goede moed naar de toekomst te kijken.

Dolberg mistte om onduidelijke redenen 2 wedstrijden in de Ligue 1. Maandagochtend laat hij middels een Instagram-story weten wat de reden achter zijn afwezigheid was. 'Natuurlijk is het een verrassing voor me, maar ik ben eerlijk gezegd ook opgelucht dat ik nu eindelijk weet waarom ik me de laatste twee weken niet goed voelde. Ik ben ook heel blij dat de dokters mij hebben bevestigd dat dit met de juiste behandeling geen negatieve invloed op mijn voetbalcarrière hoeft te hebben', schrijft de oud-Ajacied.

De Deen maakte afgelopen weekend zijn rentree in de Franse competitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.