Terug

Volg Vandaag Inside

Doelstelling Oranje met Koeman: Nations League, Europees kampioen of wereldkampioen

Doelstelling Oranje met Koeman: Nations League, Europees kampioen of wereldkampioen

24 dec 2022, 00:00

De doelstelling van de KNVB voor in de periode tussen 2022 en 2026 is duidelijk: de Nations League winnen, Europees kampioen worden of wereldkampioen worden. Dat meldt Maarten Wijffels in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

"Dat kan de Nations League winnen zijn, Europees kampioen worden of wereldkampioen worden. Marianne van Leeuwen heeft in het sollicitatiegesprek met Koeman gezegd: de doelstelling is om wereldkampioen te worden."

Koeman kan zich volgens Wijffels wel vinden in de doelstelling van de KNVB. "Toen zei Koeman: Oh, dat is een mooi doel. Dat is ook de mijne. Dus Koeman gaat er ook voor om het hoogste neer te zetten. Als hij het niet doet, voldoet hij ook niet aan de doelstelling van de KNVB", aldus Wijffels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.