Doelpuntenspektakel bij Excelsior - Almere City (4-6)

6 sep 2020, 16:37

Vanmiddag vond er een werkelijk doelpuntenspektakel plaats in Rotterdam bij de wedstrijd Excelsior - Almere City. De wedstrijd eindigde in 4-6.

Tien doelpunten in totaal dus in het Van Dongen & De Roo stadion. Zeven daarvan werden voor rust al gemaakt. Na vijf minuten stond het al 1-1. Aan de kant van Almere City was het Thomas Verheydt die de score na drie minuten wist te openen. Niet snel later wist Reuven Niemeijer voor de gelijkmaker te tekenen. In de achttiende minuten wist Excelsior al met 3-1 voor te staan.

Vanaf dat moment was het Almere City dat wat terug ging doen. Voor rust tekenden de Almeerders voor nog drie doelpunten. Ze gingen de rust in met een 3-4 voorsprong.

De wedstrijd eindigde met drie doelpunten in drie minuten tijd. Een waar doelpuntenfestijn!