Terug

Volg Vandaag Inside

Doelpunt Hateboer leidt stunt Atalanta in

Doelpunt Hateboer leidt stunt Atalanta in

11 nov 2018, 15:41

BERGAMO (ANP) - Mede dankzij een doelpunt van Hans Hateboer heeft Atalanta Bergamo op eigen veld Internazionale met liefst 4-1 verslagen. Dat was een opmerkelijk resultaat, want de ploeg uit Milaan was naar het ruim 50 kilometer noordelijker gelegen Bergamo gereisd met een serie van zeven competitieoverwinningen op rij op zak. Hateboer maakte de openingstreffer. Voor Atalanta, met ook Marten de Roon in de basis, betekende het de vierde zege op rij.

Hateboer opende de score in de negende minuut. Op aangeven van de Duitser Robin Gosens gleed de oud-Groningenspeler de bal binnen. Kort na rust werd het gelijk na een omstreden strafschop, benut door Mauro Icardi. Gianluca Mancini maakte in de 62e minuut de 2-1, waarna Berat Djimsiti in de slotfase aan alle onzekerheid een einde maakte met Atalanta's derde treffer. Diep in blessuretijd werd het zelfs 4-1 via Alejandro Gómez. Stefan de Vrij bleef bij Inter het hele duel op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.