Terug

Volg Vandaag Inside

Doelpunt en assist Weghorst bij Wolfsburg

Doelpunt en assist Weghorst bij Wolfsburg

9 feb 2019, 19:00

FREIBURG (ANP) - Met een doelpunt en een fraaie assist heeft Wout Weghorst opnieuw zijn waarde bewezen bij VfL Wolfsburg. De ploeg van de Nederlandse spits kwam in de uitwedstrijd tegen SC Freiburg drie keer op voorsprong, maar mocht uiteindelijk blij zijn met een punt: 3-3. In blessuretijd werd de 4-3 van Freiburg op advies van de videoarbitrage afgekeurd.

Weghorst had Wolfsburg na een uur spelen uit een strafschop voor de tweede keer op voorsprong gezet. De 26-jarige spits vierde zijn achtste doelpunt in de Bundesliga. Vorige week had Weghorst zijn ploeg drie punten bezorgd bij Hertha BSC: 0-1.

Tegen Freiburg leverde de drievoudig international van Oranje met een artistiek hakje de assist bij de 2-3 van Renato Steffen. De thuisclub kwam echter voor de derde keer op gelijke hoogte, via Luca Waldschmidt. Wolfsburg staat op de zevende plaats.

Onderin de Bundesliga won Hannover 96 met 2-0 van 1. FC Nürnberg, dat bijna tachtig minuten met een man minder speelde. Freiburg staat nu onderaan, Hannover heeft twee punten meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.