Terug

Volg Vandaag Inside

Doelpunt Babel kan puntenverlies Galatasaray niet voorkomen

Doelpunt Babel kan puntenverlies Galatasaray niet voorkomen

10 apr 2021, 22:03

Galatasaray is er ondanks een doelpunt van Ryan Babel niet in geslaagd de thuiswedstrijd tegen Fatih Karagümrük te winnen. De aanvaller van Oranje bepaalde na ruim een uur de eindstand op 1-1. Kort daarvoor had de Senegalees Alassane Ndao de bezoekers op voorsprong gezet.

Ryan Donk werd tien minuten voor tijd weggestuurd met een rode kaart. De verdediger, oud-speler van AZ en RKC, moest inrukken nadat de VAR had ingegrepen. Bij Fatih Karagümrük werd Jeremain Lens na een uur gewisseld.

Door het puntenverlies kan koploper Besiktas het gat met nummer 3 Galatasaray vergroten tot 8 punten. Nummer 2 Fenerbahçe heeft een punt meer dan de club van Babel en Donk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.