Terug

Volg Vandaag Inside

Doelpunt Ajax afgekeurd tegen Go Ahead Eagles: VAR kan buitenspellijn niet trekken

Doelpunt Ajax afgekeurd tegen Go Ahead Eagles: VAR kan buitenspellijn niet trekken

2 apr 2023, 00:00

Ajax dacht in de eerste helft tegen Go Ahead Eagles op een 0-1 voorsprong te komen dankzij Mohammed Kudus, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Het was voor de VAR namelijk te moeilijk om de buitenspellijn te trekken.

Kudus kopte raak na een voorzet van Steven Berghuis vanaf de linkerkant. Scheidsrechter Sander van der Eijk keurde het doelpunt af vanwege buitenspel, maar wachtte nog op het oordeel van de VAR.

Stan Teuben, de videoscheidsrechter van dienst, en zijn assistent kregen het volgens ESPN-commentator Vincent Schildkamp niet voor elkaar om een duidelijke buitenspellijn te trekken met alle beschikbare beelden. Daardoor bleef de beslissing van de arbitrage in Deventer staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.